Samenwerking

Samenwerking


Gedurende de voorbije jaren werkte ik regelmatig - en op vraag - samen met andere gidsen, organisaties, horeca-uitbaters, verenigingen, enz. Door de aangename samenwerkingsverbanden die we opbouwden, is het mogelijk om 'op maat' formules uit te werken. 

Denk onder ander aan:

Middelburg


Combineer het charmante dorpsbezoek met een begeleid bezoek aan het Brugse Bladelinhof.


Contacteer ons voor meer info

Grensoverschrijdend


Ervaar het grensgevoel, bezoek Maldegem, Middelburg of een ander Meetjeslands grensdorp en steek de grens over. Zeeuws-Vlaanderen is zo dichtbij en toch zo anders. 

Pauze / Lekkers


Plan je een hele dag? Ik help je graag op je zoektocht naar de passende stop en zorg dat het tijdschema vlot verloopt. Bernd Lohaus Middelburg (B)

Extra


Een extra touch aan je uitstap? Een bezoek waar deuren anders gesloten blijven? Een letterlijk proeven van ons Meetjesland? Een thematische invalshoek? Die extra uitdaging en samenwerking ga ik graag aan. Prijzen en mogelijkheden zijn steeds in overleg. 

Kinderen / jongeren


Ook in het kader van allerlei educatieve en culturele projecten probeer ik mijn enthousiasme over de plaatselijke historiek over te brengen naar onze volgende generatie. Dit kan in afspraak met leerkrachten, verenigingen... 

Bijzondere evenementen

...waar ik met veel overtuiging aan meewerk en dus op één of andere manier ook te vinden ben


Denk aan Herbeleef, Vlaamse Meesteres in Situ, Kunstenfestival Aardenburg - Middelburg, ...  

Contacteer ons voor rondleidingen met aandacht voor deze thema's 


Foto: Hedendaagse kunst Zomer 2019 in Middelburg