Er op uit

Meetjesland ervaren

 

Een kleine wandeling, vele verhalen 

Een grotere wandeling, sumiere duiding

Een verrassend bezoek

Een voor- of namiddag in Middelburg

Gedurende een wandeling van 1,5 à 2u neem ik jullie mee op stap door Middelburg, deelgemeente van Maldegem. Dit landelijke dorp heeft een rijke geschiedenis die zich niet laat beperken tot de Middeleeuwen. Er is ook de nostalgie van het vroegere - boeiende - dorpsleven, de invloed van het water en de godsdienstoorlogen... 1 ding staat vast, Middelburg verkennen met de gids staat garant voor ontdekking. 


Gezien ik graag op maat werk, kan de duur ook uitgebreid worden, gecombineerd worden met een - al dan niet uitgebreide - (koffie-)pauze, enz. 

Qua afstand is dit eerder een kortere wandelafstand maar ook een kleine uitbreiding van de wandeling door even de dijken te verkennen kan. 

Een bezoek aan Maldegem

Maldegem als 3-Vlaanderen punt, omvat een hele waaier aan bezoek-mogelijkheden. Een bruisende, hedendaagse gemeente met boeiende historische verwijzingen. Waar bovendien altijd wel een tentoonstelling of project te ontdekken is.

De Maldegemse dorspkern is al geruime tijd beschermd als dorpsgezicht en een wandeling leidt ons dan ook zeker langs verschillende noemenswaardige gebouwen. Maar de gids zou de gids niet zijn zonder de erfgoed-pareltjes in een bepaald verhaal te situeren of jullie te laten kennis maken met historische figuren uit ons rijke verleden van ondernemende Maldegemnaren.


Ontdek de geschiedenis zoals ze enkel in 'Ma'dehem' verteld kan worden. 

Met de bus

Een groep op stap met de bus? Ideaal om onze verscheidenheid binnen de regio te ontdekken!

Ik stap graag bij jullie op en deel mijn ervaring of kijk op onze streek. 


Uiteraard is er de keuze om de hele toer op de bus te vertoeven of net een - of meerdere - kleine uitstapjes te voorzien.